Oproep

Van 21 januari 2021 t/m 27 februari 2021 is er een tentoonstelling over OKK Ridderkerk in de Oudheidskamer, Kerksingel 26 in Ridderkerk. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Voor deze tentoonstelling zijn we op zoek naar spullen die bruikbaar zijn om de historie van de gym- en turnsport en OKK Ridderkerk in het bijzonder te laten zien. Denk daarbij aan foto's, kleding, kleine materialen, oude films, diploma's, oude krantenknipsels, medailles en bekers.

Maar we komen vooral op korte termijn ook graag in contact met oud-leden die mooie verhalen en anekdotes hebben over het turnen in de jaren '40- '50- en '60 hebben en deze met ons willen delen.

Uiteraard worden de spullen weer geretourneerd nadat de tentoonstelling is geweest. U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen, o.a. via het contactformulier.