Kleding

Je kunt bij ons in alle soorten sportkleding gymmen. Voor schoeisel adviseren wij turnschoentjes met flexibele zooltjes of blote voeten. Liefst geen turn- of sportschoenen met stevige zolen, die zijn te weinig flexibel. Lang haar moet in een paardenstaat, knotje of vlecht. Sieraden zijn niet toegestaan (behalve kleine oorbelletjes). Hou waardevolle spullen altijd thuis, er raakt nogal eens iets kwijt in de les of in de kleedkamer en we dragen geen verantwoordelijkheid voor het zoek- of kwijtraken van spullen.  

 

Clubtenue

 

Hebben we dan geen clubtenue? Jazeker! En we hebben leuk nieuws. Na vele jaren met ons clubpakje te hebben gedaan, gaan we een nieuw pakje invoeren vanaf het seizoen 2024. Bij onze optredens op de jaarlijkse Uitvoering, bij de Onderlinge wedstrijden en de Driekampen wedstrijden willen we het OKK-tenue (turnpakje (en broekje) weer zoveel mogelijk gaan dragen om netjes voor de dag te komen bij groepsevenementen. Dit pakje/broekje kunt u kopen bij SportEmotion in Barendrecht. U kunt bij SportEmotion aangeven, dat het voor de Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk is. U krijgt dan het juiste tenue.

 

Voor de jongens houden we nog even het 'oude' tenue aan, wat later is ingevoerd. 

 

 

De prijs van het bovenstaande meisjesturnpakje is € 54,95. Hier kunt u online het pakje en/of broekje bestellen. U kunt ook langsgaan. Adres: Pesetastraat 72, 2991 XT Barendrecht.

 

 

 

Kleding selectiegroepen

 

Tijdens de selectielessen worden turnpakjes gedragen. Dit mogen eigen turnpakjes zijn, met of zonder mouwen. Een turnbroekje is ook toegestaan. Liefst geen turnschoentjes maar blote voeten. Ook hier geldt: lang haar moet in een paardenstaat of vlecht. Sieraden zijn niet toegestaan (behalve kleine oorbelletjes/knopjes). Tijdens teamwedstrijden wordt het selectiepakje gedragen. Op landelijke wedstrijden is het toegestaan om een bijbehorend turnbroekje te dragen. Eventuele bandages voor blessures moeten huidkleurig zijn.