Kleding

Je kunt bij ons in alle soorten sportkleding gymmen. Voor schoeisel adviseren wij turnschoentjes met flexibele zooltjes of blote voeten. Liefst geen turn- of sportschoenen met stevige zolen, die zijn te weinig flexibel. Lang haar moet in een paardenstaat of vlecht. Sieraden zijn niet toegestaan (behalve kleine oorbelletjes). 

 

Op de jaarlijkse Uitvoering (in oktober/november), bij de Onderlinge wedstrijden en de Driekampen-wedstrijden is het OKK-tenue (turnpakje (en broekje) verplicht voor de meisjes en de jongens. Dit pakje/broekje kunt u kopen bij SportEmotion in Barendrecht. U kunt bij SportEmotion aangeven, dat het voor de Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk is. U krijgt dan het juiste tenue.

 

 

Hier kunt u online het pakje en/of broekje bestellen. U kunt ook langsgaan. Adres: Pesetastraat 72, 2991 XT Barendrecht.

 

Kleding selectiegroepen

 

Tijdens de selectielessen worden turnpakjes gedragen. Dit mogen eigen turnpakjes zijn, met of zonder mouwen. Een turnbroekje is ook toegestaan. Liefst geen turnschoentjes maar blote voeten. Ook hier geldt: lang haar moet in een paardenstaat of vlecht. Sieraden zijn niet toegestaan (behalve kleine oorbelletjes/knopjes). Tijdens teamwedstrijden wordt het selectiepakje gedragen. Op landelijke wedstrijden is het toegestaan om een bijbehorend turnbroekje te dragen. Eventuele bandages voor blessures moeten huidkleurig zijn.