Babyshower voor trainster Caroline

Trainster Caroline en haar man Sytse verwachten in mei hun eerste kindje. Op woensdag 10 april werden zij verrast in gymzaal de Werf door trainsters en turnsters van de A-selectie met een babyshower.

Op 1 april is Caroline met zwangerschapsverlof gegaan, maar op maandag 8 april kreeg ze een appje binnen dat er een trainstersprobleem was voor de woensdagtraining. Er was wel grotendeels inval gevonden, maar 1 uur was nog niet gedekt. Aan Caroline de vraag of ze van 18.00-19.00 uur kon invallen. Of in ieder geval aanwezig kon zijn. Dat uurtje vond ze niet zo'n probleem en dus trok ze nietsvermoedend haar trainingsbroek aan en ging naar de gymzaal. Daar stond haar een geen training te wachten, maar een leuke en verrassende babyshower!

Alle 15 turnsters waren aanwezig en zaten er klaar voor in turnpak en 'luier'. Ook de trainsters waren erbij. Er werd gestart met een babyfotospel. Iedereen had een foto moeten inleveren van zichzelf toen zij 0-1,5 jaar was. De turnsters en Caroline gingen alle foto's af om zoveel mogelijk namen bij de juiste foto te raden.

Daarna werd door de turnsters een aankleed estafette gedaan. De turnsters renden heen en weer met een buggy en pop en moesten aan de overkant bij Caroline of Sytse wachten totdat de pop steeds 1 kledingstuk per keer aan kreeg om vervolgens terug te rennen en de buggy door te geven aan de volgende turnsters. Het werd een ware strijd met hilarische momenten. Er werd gelijk getest of de toekomstige ouders al een baby konden aankleden. 

Daarna was er tijd voor een roze siroopje en zoete en hartige hapjes bijpassend in het thema. Ook ouders hadden geholpen met de verzorging van deze lekkernijen. Verspreid door de zaal stonden alle turnsters met een cadeuatje klaar. Met Chelsea in de kinderwagen moest Sytse (met 'dikke buik') alle turnsters af om de cadeautjes te verzamelen.Naast de kleine cadeautjes werden ze ook nog verrast met een zelfgemaakte vlaggenlijn, een krijtbord met van alle turnsters een persoonlijk kaart en voor de kleine toekomstige dame een houten speelgoed kinderwagen. 

De babyshower werd afgesloten met een groepsfoto.