Gesponsorde rugzakken voor de A-selectie

Op zaterdag 11 december overhandigde Arjan Holleman (vader van Esmée) 30 rugtassen aan de A-selectie van turnvereniging OKK Ridderkerk, ook met dank aan: Schot Marketing & Communicatie. De A-selectie is er ontzettend blij mee!

Arjan Holleman zei daar zelf over:’ Deze 30 tassen staan symbool voor 30 enthousiaste atleten (zowel de turnsters als de trainsters) die week in week uit enthousiast blijven trainen voor wedstrijden die hopelijk binnenkort weer georganiseerd gaan worden. Het plezier dat de kinderen hebben, de vriendschappen die je ziet ontstaan en de saamhorigheid om elkaar te hebben tijdens de oefeningen zijn prachtig om te zien.

Sport helpt je enorm in je persoonlijke ontwikkeling en het begrijpen van ‘groepsdynamiek’. Naast het plezier in de sport en technische vaardigheden die nodig zijn hoop ik dan ook dat we onze kinderen een beetje kunnen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling én het behalen van hun (sportieve) dromen.

Het is jammer dat er door Corona nu minder mogelijk is dan gewenst. Echter, de enthousiaste koppies die je ziet tijdens het trainen, vergoeden een hoop. De tassen zijn een kleine stimulans voor de meiden en trainsters in deze lastige tijden. Ik waardeer enorm de inzet van de vereniging om het contact met de leden te blijven houden en de turnlessen in een aangepast rooster door te laten gaan. Vandaar dat ik iets terug wilde doen.

Laten we hopen op een gezond en sportief nieuw jaar, waarin er volop gebruik gemaakt kan worden van de tassen.

 

Arjan Holleman is directeur bij Schot Marketing & Communicatie.