Gymnastieklessen afgelast t/m 6 april 2020

22 maart 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte over het Coronavirus heeft onze bond, de KNGU, besloten om de richtlijnen van het RIVM op te volgen en alle door de KNGU georganiseerde activiteiten per direct te annuleren. 

Ook wordt geadviseerd om de club-activiteiten, zoals trainingen, overleggen en vergaderingen tot en met zondag 6 april 2020 voorlopig helemaal stil te leggen. Dit is in lijn met het advies van het RIVM en hiermee volgt de KNGU de oproep van NOC*NSF voor de hele sport.

Sport Service Ridderkerk volgt het advies van het kabinet op door alle overdekte accommodaties te sluiten tot en met 6 april 2020. OKK kan dan ook tot die datum geen gebruikmaken van de accommodaties. Alle gymlessen en activiteiten komen hierdoor te vervallen. 
 
Als Nederlandse sport neemt NOC*NSF het standpunt in dat we de kosten die we met z’n allen maken, zoveel mogelijk met z’n allen dragen. Om die reden vraagt de KNGU onze vereniging om solidair te zijn; de bondscontributie zal vooralsnog gewoon geïnd worden. 
 
Ondanks het advies van de KNGU om de contributie gewoon te innen, heeft het bestuur van OKK besloten om de incasso van de contributie in ieder geval uit te stellen tot 6 april. 
 
Wij zullen op dat moment de situatie opnieuw bekijken en u hierover informeren. Wij houden u op de hoogte! Tot die tijd wensen we u sterkte, let op elkaar en blijf in beweging om gezond en fit te blijven.