Jasmijn strandt in de kwartfinale

08 februari 2020
In een heel druk turnweekend moest Jasmijn vandaag naar Eindhoven voor de landelijke 1/4 finale meerkamp.
 

 

Ze begon haar wedstrijd op de balk: ze was erg nerveus en moest als eerste. Het begin ging goed. Haar wisselspagaatsprong-spagaatsprong 1/2 draai helaas niet doorgesprongen en dus geen verbinding, wel een mooie flikflak . Helaas is ze met haar radslag gevallen, maar arabier was goed. Was verder wel een nette oefening,maar er werd streng gejureerd. Cijfer 9.4333.

Het tweede toestel was vloer. Hier en daar waren wat kleine evenwichtsverstoringen en soms een wat ontspannen lichaamshouding. De piroutte was niet helemaal gedraaid, maar ze turnde verder een nette oefening. Cijfer 10.200.

Het derde toestel was de sprong. Jasmijn turnde hier een goede halve in - hele draai uit met kleine nahup in de landing. Mooi cijfer 11.133.

Het vierde toestel was de brug. Jasmijn turnde een mooie, nette oefening.  Salto af ging ook goed en hier zag ze juist wat tegenop. Cijfer 10.067.

Eindscore 40.833, 21ste plaats. Ze heeft gedaan wat ze kon om zich bij de beste 20 kwalificeren om door te kunnen gaan naar landelijke 1/2 finale, maar helaas kwam ze 0,601te kort.