Kampweekend groot succes!

14 juli 2020

Van vrijdag 10 t/m zondag 12 juli is het OKK Zomerkamp gehouden in kampeerboerderij Kuijpershoefke in Loon Op Zand. Een grote groep van bijna 100 kinderen, leiding en vrijwilligers hebben er een fantastische afsluiting van het seizoen gehad. 

Het was door de Coronacrisis lang spannend of het Kampweekend wel door kon gaan. Zowel voor de kinderen, als ook voor de leiding die al veel voorbereiding had gedaan. Gelukkig waren vanaf 1 juli grotere groepen toegestaan en werden de regels voor de kinderen versoepeld. 

Op vrijdagmiddag zijn de kinderen gebracht en kon de accommodatie worden verkend. Slaapzalen opgezocht en spullen opgeborgen en al direct een gezellige avond rond het kampvuur. 

De volgende twee dagen zijn gevuld met ochtendgymnastiek, spelletjes, een stormbaan die gesponsord werd door Hofman Logistics Ridderkerk B.V., een vossenjacht, een heerlijke speeltuin met leuke toestellen en 's avonds natuurlijk disco en een Bonte Avond. 

Het weer is fantastisch geweest, precies een mooi weekend. De buitenturnles moest wel even onderbroken worden voor een fikse regenbui maar over het algemeen heeft de zon zich de meeste uren laten zien. 

Hans en Gina Mom hebben de catering verzorgd. Ontbijt, broodjes knakworst, lunch, drinken en als verrassing kwam een patatwagen voorrijden waar de kinderen hun eigen patatje met snack konden bestellen. 

Op zondagmiddag zijn de kinderen moe maar voldaan naar huis gegaan. Vol verhalen en enthousiasme. We zijn blij dat we het seizoen toch nog op deze manier hebben kunnen afsluiten. 

Kijk op onze Facebookpagina en Instagram voor nog meer foto's.