OKK Start Buitengym

Vanaf maandag 15 maart aanstaande starten we weer met onze gymlessen. We mogen de gymzaal nog niet in, maar we hebben groen licht gekregen van de scholen om de schoolpleinen te gebruiken. Uiteraard met een aangepast rooster en met aangepaste lessen. 

We willen niets liever dan de zaal weer in, maar dat is nog niet toegestaan. Omdat we het belangrijk vinden om het sporten en bewegen voor onze jeugd weer op te pakken, starten we vanaf maandag 15 maart met onze buitenlessen in de diverse wijken van Ridderkerk. Het wordt een mix van sport- en spel, dans en bewegen en vooral met zijn allen veel plezier maken. 

De lessen duren 45 minuten en zijn gepland tussen 17.00 en 20.00 uur. Kleed je warm aan. Een lange trainingsbroek en trainingsjasje/-trui met lange mouwen is verplicht. 

Het rooster duurt voorlopig van 15 maart t/m 23 april. Daarna kijken we verder. Op Tweede Paasdag, maandag 5 april, is er GEEN les. 

De weersvoorspellingen voor de langere termijn zijn redelijk stabiel (10-14 graden) vanaf volgende week. Mocht het regenen, dan melden we op de dag, uiterlijk een uur voor de les begint, of de lessen doorgaan of worden afgelast. Dit doen we via Facebook en Instagram. 

Rooster, tijden en locaties vind u hier