Sanne turnt bondsfinale

20 mei 2019

Zaterdag 18 mei turnde Sanne voor OKK Ridderkerk de bondsfinale 3de divisie Jeugd II in Vianen.

Sanne begon haar wedstrijd op de balk. Ze ging goed van start op de balk, maar had na de landing van de arabier een grote wiebel. En ze had wat kleine wiebels, maar ze pakte alles halverwege haar oefening weer goed op en werkte verder heel strak. Score 10.250.

Het inturnen ging goed op vloer, dus ze begon haar oefening erg zelfverzekerd. Haar series arabier flikflak twistsalto en overslag salto voorover waren goed uitgevoerd en ze liet ook mooie spagaatsprongen zien. Een hele goede oefening. Score 11.200.

Het inturnen op sprong ging redelijk, maar met de wedstrijd ging het nog beter. Ze liet een goede, strakke sprong zien met maar een kleine nahup. Score 11.533.

Aan het laatste toestel de brug liet ze een mooie oefening zien die strak was uitgevoerd en ze turnde haar afsprong salto halve draai tot stand. Haar score viel echter tegen, want ze had een opzwaai van de jury niet gekregen en dat zorgde voor een half punt minder. Jammer, want haar trainster vond dit niet terecht. Score 10.050

Sanne heeft een goede finale geturnd en mag trots zijn op wat ze hier vandaag heeft neergezet. Ze turnde een totaalscore van 43.033 en daarmee is ze 29ste geworden.