We mogen weer naar binnen!

25 mei 2021

Vanaf deze week (19 mei) mogen we weer binnen sporten en wat zijn we daar blij mee. Een turnzaal is nu eenmaal noodzakelijk om de gym- en turnlessen te geven die we gewend zijn. De eerste groepen zijn alweer binnen geweest en vanaf dinsdag 25 mei draaien we weer volgens het volledige en bestaande binnen rooster.

Het bestuur van OKK wil bij deze alle leiding, ouders en kinderen heel hartelijk bedanken voor de inzet en het vertrouwen in onze vereniging in de afgelopen weken en maanden. In maart zijn we begonnen met buitengym op de schoolpleinen in Ridderkerk, met maar nét 10 graden op de thermometer. Dat zorgde af en toe voor een kopje warme thee na de training. 

De leiding is enorm creatief geweest met opstellingen buiten. Bij droog weer konden sommige toestellen naar buiten worden gesjouwd en klimrekken, tafeltennistafels en trapveldjes werden gebruikt en 'omgeturnd' tot nieuwe toestellen.

Helaas waren er ook dagen dat het regende en waaide. Namen we wel de juiste beslissing om de lessen af te gelasten? Soms wel, soms niet. Buienradar is nog nooit zo vaak geraadpleegd rond 16.00 uur 's middags.

En het kan ook anders lopen. Het hoogtepunt van ons buitenavontuur was wel de situatie in Bolnes, waar juf Daphne na de meivakantie het schoolplein als volgt aantrof:

Tsja, wat moet je daar nu weer mee?

Dat werd dus improviseren in 10 minuten, want de kinderen stonden al bijna voor de 'deur'. Na 6 minuten een verlossend Whats-appje: 'Gelukt, ik heb een ander schoolplein gevonden'.

Oefening Kweekt niet alleen Kracht, maar ook creativiteit en oplossend vermogen Top gedaan, meiden! 

Jullie begrijpen, dat we blij en trots zijn op onze leiding, want wat zouden we zonder hen zijn? Een grote pluim voor het hele team!

Hoe leuk het ook was, we gaan weer lekker binnen gymmen en turnen en zien jullie vanaf volgende week graag allemaal weer in de zaal. 

Nog geen lid, maar wel zin om een keer mee te doen? Kom naar een van de zalen en doe een proefles mee. Na afloop kun je je inschrijven en vast lid worden. Bewegen is gezond. Hoe meer en vaker, des te beter.

Het Bestuur