Wedstrijdtraining A-selectie

Door de lockdown en het niet kunnen trainen zijn er een aantal wedstrijden niet doorgegaan. Om wedstrijden veilig te kunnen turnen moet er wel vooraf getraind kunnen worden en daarom zijn de eerste wedstrijden van de A-Selectie verschoven naar half maart 2022. 

Om de meiden toch alvast in een wedstrijdstemming te laten komen werd een wedstrijdtraining georganiseerd. In wedstrijdoutfit, met cijfers en natuurlijk met prijzen!  

De turnsters werden in eerste instantie in het zonnetje gezet met een chocolade medaille voor hun flexibiliteit, inzet en doorzettingsvermogen. Daarnaast waren er echte medailles, mede mogelijk gemaakt door Marco Haitsma.  

De prijzen waren er voor de turnsters met de meeste individuele punten op de meerkamp. Goud: Nikki, zilver: Sofie en brons: Jenaya. De turnsters konden een medaille verdienen door hun oefening op balk uit te turnen zonder er vanaf te vallen. Maar liefst acht turnsters kregen dat voor elkaar: Romée, Esmée, Linde-Sophie, Jenaya, Nikki, Jayda, Lois en Sofie. Daarnaast werden de turnsters vooraf doormiddel van lootjes trekken in teams verdeeld. Daar waren de medailles voor het team met Zainab, Linde-Sophie en Nikki. 

De turnsters hebben echt hun best gedaan en tijdens de wedstrijd was er ook  te zien dat er toch wat zenuwen waren. Na de wedstrijd alleen maar blije gezichten! Het werd een ouderwetse gezellige turnavond in wedstrijdsfeer.